Iskalnik

O podjetju

Agromehanika je vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Že 50 let je Agromehanika sinonim za kakovost, zanesljivost in razvoj – lastnosti, ki jih priznavajo številni kmetje in poslovni partnerji.

Podjetje se je začelo razvijati ob koncu šestdesetih let, danes pa je Agromehanika d.d. eno večjih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Večji del proizvodov izvozijo v evropske države. V zadnjih letih se prodaja širi tudi na druge celine. Proizvodi podjetja Agromehanika se prodajajo v več kot 30-ih državah po celem svetu. Naše posrednike lahko najdete po celotni Evropi, v Aziji, Afriki in Avstraliji.

Večji del proizvodnega programa predstavljajo škropilnice AGS in pršilniki AGP. Dolgoletne izkušnje in dobro poznavanje potreb uporabnikov omogočajo veliko ponudbo profesionalne škropilne tehnike ter rezervnih delov. Močan razvojni oddelek je zagotovilo za visoko kakovost, nenehen napredek in nove funkcionalnosti naših izdelkov.

Drugo produktno skupino predstavljajo kompaktni traktorji AGT, izdelani posebej za strma področja, vinograde in sadovnjake. Z dodatno opremo so traktorji lahko namenjeni tudi za komunalna opravila, gozdarstvo in druga specifična dela.

Agromehanika ima svojo mrežo prodajno-servisnih centrov po Sloveniji, na Hrvaškem in na Madžarskem. Poleg lastnih strojev v prodajno-servisnih centrih ponujamo tudi traktorje in priključke vodilnih svetovnih proizvajalcev in široko paleto rezervnih delov in potrošnega blaga za kmetijsko mehanizacijo.

Naša srednjeročna vizija in cilj je postati eden vodilnih proizvajalcev škropilne tehnike in kompaktnih traktorjev v Evropi, povečati tržne deleže v državah EU ter povečati delež prodaje na druge kontinente.

Ključne prednosti izdelkov Agromehanika:

  • enostavna uporaba,
  • nizki stroški vzdrževanja,
  • zanesljivost delovanja,
  • proizvodnja po najvišjih evropskih standardih. 

Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani