Iskalnik

Želiš postati del ekipe Agromehanike?

 

Asistent direktorja družbe m/ž

13.01.2023
Agromehanika d.d. je proizvodno in prodajno podjetje, eden od vodilnih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v JV. Evropi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1968 in je na Evropski ravni uveljavljen proizvajalec strojev za zaščito rastlin in kompaktnih traktorjev. Močan poudarek dajemo lastnemu razvoju končnih strojev, kot tudi njihovih komponent in sestavnih delov. V Sloveniji smo zastopnik številnih znanih blagovnih znamk, kot so Deutz Fahr in Antonio Carraro. Agromehanika d.d. ima 130 zaposlenih in 16 milijonov evrov prodaje in smo prepoznani kot eno pomembnejših regijskih podjetij v kmetijski branži. V svoj kolektiv vabimo osebo na prosto delovno mesto Asistent direktorja družbe m/ž.
Podrobno

Direktor prodaje m/ž

13.01.2023
Agromehanika d.d. je proizvodno in prodajno podjetje, eden od vodilnih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v JV. Evropi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1968 in je na Evropski ravni uveljavljen proizvajalec strojev za zaščito rastlin in kompaktnih traktorjev. Močan poudarek dajemo lastnemu razvoju končnih strojev, kot tudi njihovih komponent in sestavnih delov. V Sloveniji smo zastopnik številnih znanih blagovnih znamk, kot so Deutz Fahr in Antonio Carraro. Agromehanika d.d. ima 130 zaposlenih in 16 milijonov evrov prodaje in smo prepoznani kot eno pomembnejših regijskih podjetij v kmetijski branži. V svoj kolektiv vabimo osebo na prosto delovno mesto Direktor prodaje m/ž.
Podrobno

Želiš postati del ekipe Agromehanike?

Izpolni spodnji obrazec in priloži svoj življenjepis.

Agromehanika d.d. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani