Iskalnik

Slike so simbolične!

Slike so simbolične!

AG-TRONIK S1

018.60.555

AG-TRONIK S1

018.60.555

AG-TRONIK je 5. generacija škropilnih računalnikov Agromehanike in je postal še boljši, zmogljivejši in sodobnejši. Odlikuje ga sodoben dizajn, enostavna uporaba in izpopolnjeni programski algoritmi.

Na zalogi
Rok dobave
1 - 10 dni
Cena 960,14€
Na zalogi
Rok dobave
1 - 10 dni
Cena 960,14€
- +

Delo z novim AG-TRONIK S1 bo še enostavnejše, hitrejše in kakovostnejše. Uporablja se na vseh vrstah poljedelskih škropilnic Agromehanike, mogoča pa je tudi montaža na škropilnice drugih proizvajalcev.

S svojo visoko natančnostjo vam AG-TRONIK omogoča učinkovite in natančne regulacije škropljenja in se postavlja ob bok največjim proizvajalcem škropilne tehnike. To za vas pomeni prihranke časa in sredstev.

DIZAJN

Zunanji preverjeni podobi prejšnjih generacij smo pri novem S1 dodali večji zaslon na dotik, ki uporabniku omogoči hitrejše delo in hkratno spremljanje parametrov škropljenja.


ENOSTAVNA UPORABA

Eno glavnih vodil razvoja novega S1 je bilo kupcem ponuditi izdelek, ki bo enostaven za uporabo. Nov grafični prikazovalnik (zaslon) smo zasnovali po načelu intuitivnosti, kar posledično pomeni, da se uporabnik izredno hitro priuči rokovanja z novim S1.

IZBOLJŠANA REGULACIJA

Izpopolnjeni računalniški program v kombinaciji z novim regulatorjem tlaka PR10EC izkazuje najboljše rezultate v smislu natančnosti in zanesljivosti tlačne regulacije do sedaj. To za uporabnika direktno pomeni prihranek časa, denarja.

Konstantna obtočna regulacija, ki omogoča kroženje škropiva do samih sekcij garniture, tako je škropilnica vedno v pripravljenosti.

ANTENA GLOBALSAT

5Hz antena GlobalSat, AG-TRONIK-u zagotavlja podatek o hitrosti. Izkazala se je kot zelo natančen predvsem pa zanesljiv nadomestek kolesnega senzorja, zato smo jo uvrstili v del standardne opreme. Vse kar mora uporabnik narediti je anteno spojiti z S1, jo postaviti na zunanjo površino traktorja in se zapeljati, vse ostalo novi AG-TRONIK S1 opravi namesto vas.

MINIMALNA HITROST

Minimalna hitrost določa pod oz. nad katero hitrostjo se glavni ventil  avtomatsko zapre oz. odpre. Slednje vam olajša delo, saj ga ni potrebno odpirati ali zapirati ročno.

IZVOZ PODATKOV IN ANALIZA

Podatke, ki jih posnamete tekom dela boste lahko kasneje prenesli na svoj računalnik s pomočjo USB ključka.

POVEZAVA Z GPS AVMAP ZA KONTROLO SEKCIJ

Škropilni računalnik AG-TRONIK S1 je povezljiv z navigacijo AVMAP. Ob povezavi lahko izbiramo med MANUAL in AVTOMATIC načinom uporabe. Manual režim nam prepušča nadzor nad škropilnico, GPS pa nam meri tretirano območje. Pri režimu AVTOMATIC nadzor nad škropilnico prevzame GPS, ki upravlja krmiljenje posameznih sekcij škropilnice.

MODEL
AG-TRONIK S1
Dimenzija
20x15x8
Teža z nosilcem
1,3 kg
Teža brez nosilca
1,1 kg
Velikost zaslona

7 ali 5 sekcij
Da
Tlačni in pretočni način
Da
Povezljivost z G7
Da
Upravljanje luči na garnituri
Da
Večjezičnost
Da

Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.Na vrh strani