Iskalnik

ENA TEHNOLOGIJA ZA VEČ UGODNOSTI

Razvoj in digitalizacija kmetijstva, v zadnjem obdobju hitro napredujeta. Delo nam lajšajo računalniki, elektronski sistemi za natančno delo in tudi sistemi za samodejno vožnjo.

ENA TEHNOLOGIJA ZA VEČ UGODNOSTI

Težava teh sistemov, se je dalj časa kazala v tem, da med seboj niso bili povezljivi, kompatibilni ter da se niso združevali z različnimi znamkami. Prav tako smo se soočali s težavo, da smo na en priklop lahko priključili le en stroj in opravljali le eno delo, denimo škropljenje, sejanje… Na dolgi rok so te tehnološke rešitve nevzdržne in izjemno drage, saj vsak traktor ali priključek zahteva individualni priklop. Slednje nam preprečuje dnevno uporabo inovativnih elektronskih sistemov.

Potrebovali smo nov pristop, novo rešitev, nov sistem, ki nam bo te težave olajšal. Predstavljamo vam elektronski sistem ISOBUS.

ISOBUS rešuje težave, s katerimi se soočamo ob uporabi različnih elektronskih sistemov.

Vsebuje en priklop, na katerega lahko priključimo različne stroje, ne glede na znamko. Standardizirani priklop zmanjšuje izpade ter začetne in vmesne napake in težave. Kalibracija ni več potrebna zato se je uporabniška izkušnja izboljšala. Opremljen je z devet polno vtičnico, ki vam omogoča priklop različnih priključkov.

VARNOST NAJ BO VEDNO NA PRVEM MESTU. 

Sistem lahko povežete z vsemi računalniki, ki podpirajo sistem ISOBUS. Posledično se med delom osredotočate na varno vožnjo in vam ni potrebno nadzorovati stroja s pogledi nazaj. Poleg povezave z računalnikom vam elektronski sistem ISOBUS omogoča tudi povezavo z navigacijo, s pomočjo katere boste točno vedeli kje ste že škropili, sejali in kje ne.

Z uporabo elektronskega sistema se izboljša delovna efektivnost in zmanjša čas dela. Ob zaključku pa opravljeno delo enostavno shranite in prenesete na računalnik. Podatke lahko kasneje primerjate, brišete in shranjujete.

ISOBUS lahko uporabljate za natančno škropljenje, sejanje, gnojenje, oranje in druge vrste obdelave tal. Za uporabo sistema potrebujete ISOBUS priklop na traktorju, glavni terminal v kabini ter po potrebi GPS anteno. Slednje vam omogoča boljšo vidljivost, večji nadzor in udobje pri delu.

Elektronski sistem ISOBUS je potrjen s strani velikih in malih proizvajalcev kmetijske mehanizacij po celem svetu. Priznan je kot univerzalna povezava med traktorjem, priključki ter računalnikom.

Ko je vaš cilj brezhibno in natančno opravljeno delo, je ISOBUS prava izbira za vas.

Obiščite našo spletno stran Agromehanika.si

 Za več informacij nam pišite na sales@agromehanika.si ali nas pokličite na 04 237 13 00.  

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani