Iskalnik

KAKO PODALJŠATI ŽIVLJENJSKO DOBO ŠKROPILNICE IN PRIHRANITI?

Vsi vemo, da je dobro vzdrževanje ključno za dolgo in brezhibno delovanje delovnega stroja. Tako vam v nadaljevanju pripravljamo prispevek, kjer si boste prebrali, kako s preprostim vzdrževanjem ohranite vašo škropilnico čisto, brezhibno delujočo, varno za uporabo, poleg tega pa tudi prihranite.

KAKO PODALJŠATI ŽIVLJENJSKO DOBO ŠKROPILNICE IN PRIHRANITI?

Vse škropilnice in pršilniki EN so opremljeni sistemom za čiščenje notranjosti škropilnice in njenih vitalnih delov.

Sistem popolnega čiščenja je namenjen čiščenju po zaključku škropljenja. Sistem prečrpa vodo iz rezervoarja za čiščenje sistema v glavni rezervoar. S preprostim vklopom čiščenja nato operete celotno notranjost škropilnice: glavni rezervoar, filter, črpalko, regulator tlaka, sistem cevi in šobe.

V primeru, da vam je v glavnem rezervoarju ostalo še nekaj škropiva in nameravate s škropljenjem nadaljevati v nekaj urah, je mogoče sistem očistiti le delno. To storite z vodo neposredno iz rezervoarja za čiščenje. S sistemom za delno čiščenje škropilnice očistite vse vitalne dele škropilnice razen glavnega rezervoarja, ne da bi vplivali na koncentracijo preostalega škropiva v njem.

Prednosti vestnega čiščenja notranjosti škropilnice

  • Zaščita vitalnih delov škropilnice, kot so črpalka, regulator, filtri in šobe, pred prezgodnjo korozijo in obrabo in posledično večkratno menjavo sestavnih delov.
  • Preprečevanje nabiranja ostankov škropiv, nastanka čepov v regulatorju in šobah, kar povzroči zamudno razstavljanje in čiščenje komponent.
  • Optimalno delovanje škropilnice, brez nepotrebnih zastojev in občuten prihranek časa za škropljenje.
  • Zadosten pretok škropilnih šob, preprečitev kapljanja, zato kakovostna zaščita pridelka.
  • Višja vrednost škropilnice ob njeni prodaji.
  • Daljša življenjska doba škropilnice.

S kakovostnim vzdrževanjem škropilnice lahko prihranite čas in denar, potreben za servisiranje škropilnice, prihranite denar, porabljen za nakup nadomestnih delov, in omogočite dobro zaščito za kakovostnejši in bogatejši pridelek. 

Če svoje škropilnice še nimate oz. kupujete novo si več preberite TUKAJ ------------------> ŠKROPILNA TEHNIKA

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani