Iskalnik

Nivelacija ali avtomatizirano prilagajanje višine garniture: Povečajte učinkovitost in zmanjšajte poškodbe garniture

Ste že imeli težave z nihanjem škropilne garniture na neravnem terenu med škropljenjem kmetijskih površin? Če je odgovor pritrdilen, imamo rešitev, ki vam bo olajšala delo in izboljšala natančnost ter učinkovitost pri škropljenju. Predstavljamo vam inovativni nivelacijski sistem podjetja Topcon.

Nivelacija ali avtomatizirano prilagajanje višine garniture: Povečajte učinkovitost in zmanjšajte poškodbe garniture

Nivelacijski sistem deluje preprosto in učinkovito. S pomočjo naprednih ultrazvočnih senzorjev na garnituri škropilnice se samodejno vzdržuje optimalna višina nad terenom. Vgrajeni žiroskopi pa zagotavljajo stabilnost in prilagodljivost sistema glede na nagibe ter hitrosti škropilne garniture. Centralni računalnik kot krmilni modul omogoča različne funkcije, kot so dvigovanje, spuščanje ali nagibanje garniture.

Kaj pa prinaša uporaba nivelacije? Poleg olajšanja vašega dela, saj ni več potrebe po stalnih ročnih prilagoditvah, sistem omogoča večjo hitrost in natančnost pri škropljenju. To pomeni manjšo porabo sredstev za zaščito pridelkov ter bolj enakomerno pokritost kmetijskih površin. Vaše delo bo tako bolj učinkovito, hkrati pa bo manj stresno in bolj varno.

Ali razmišljate o nakupu nove škropilnice? Pozanimajte se o možnosti vgradnje nivelacijskega sistema in naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala ter pomagala izbrati najboljšo rešitev za vaše potrebe. Dovolite, da vaše kmetijsko delo postane bolj produktivno in zanesljivo z nivelacijo.


 Vir: https://www.topconpositioning.com/articles/relax-and-optimise-the-impact-of-spreading---automatic-boom-height-control-helps-you-succeed-

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani