Iskalnik

IŠČETE REŠITVE ZA PREPROSTEJŠE IN HITREJŠE ŠKROPLJENJE?

Nova generacija škropilnih računalnikov AG-Tronik.

IŠČETE REŠITVE ZA PREPROSTEJŠE IN HITREJŠE ŠKROPLJENJE?

KO ELEKTRONSKA REGULACIJA ŠKROPLJENJA POSTANE ENOSTAVNA!

Agromehanika predstavlja že 5. generacijo AG-Tronika. Delo z Ag-Tronik S1 bo še preprostejše, hitrejše in kakovostnejše.

Kompakten dizajn zagotavlja dolgo življenjsko dobo. 

Zunanji dizajn ostaja podoben prejšnjim preverjenim generacijam AG-Tronikov.

Zaslon na dotik, ki je uporabniku prijazen.

Ena od novosti je zaslon na dotik, ki olajša in hkrati pospeši delo uporabnika. Delo z AG-Tronikom je zaradi zaslona na dotik preprostejše in hitrejše. To pomeni, da se uporabnik lahko v zelo kratkem času že kar sam priuči dela z njim.


AG-Tronik S1 – ko elektronska regulacija škropljenja postane preprosta!

Eno glavnih vodil razvoja nove generacije AG-Tronika S1 je bilo trgu ponuditi produkt, ki je preprost za uporabo, a hkrati zagotavlja natančno škropljenje. Uporabo starejših verzij AG-Tronikov smo poenostavili na način, da smo nov grafični prikazovalnik (zaslon) zasnovali po načelu intuitivnosti. Zaradi jasnega dizajna uporabniškega grafičnega prikazovalnika (zaslona) je možnost napak pri vnosu in izbiri prametrov bistveno manjša. Uporabnik se lahko tako precej bolj posveča vožnji, upravljanju škropilnice …, saj upravljanje hektarske doze v celoti prevzame AG-Tronik. Škropljenje pa tako postane še preprostejše, zanesljivo in natančno.

Zmoglivejši procesor in izpopolnjeni algoritmi!

 AG-Tronik med uporabniki in tudi proizvajalci tovrstne opreme velja za enega najnaprednejših sistemov elektronske regulacije škropljenja, ki se s svojo visoko natančnostjo na eni strani postavlja ob bok največjim proizvajalcem škropilne tehnike in na drugi strani našim kupcem omogoča učinkovito in natančno regulacijo škropljenja. To pa za kmeta pomeni prihranke časa in sredstev. Omenjeno zagotavljajo zmogljivejši procesor in izpopolnjeni algoritmi, ki so plod lastnega razvoja Agromehanike, na kar smo izjemno ponosni.


Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani