Iskalnik

Novosti za novo sezono v Agromehaniki!

V novo sezono kmetovanja vstopamo z dvema novima programoma: Traktorji AVANGER in stroji za obdelavo tal MANDAM.

Novosti za novo sezono v Agromehaniki!

Podjetje Avanger proizvaja vodilno znamko traktorjev v Indiji. Poleg prodaje in skrb za domače uporabnike, svoje traktorje izvažajo tudi drugod po svetu. Z več kot 40. let izkušenj in več kot 500 zaposlenimi, podjetje Avanger prodaja v več kot 50 držav sveta.

V Agromehaniki vas trenutno čakata dva modela: Avanger 20 in Avanger 26. Traktorja sta primerna za uporabo na manjših kmetijah.

Druga novost letošnje sezone so stroji za obdelavo tal, podjetja Mandam. Poljsko podjetje, deluje že od leta 1991 in zaposluje več kot 150 ljudi. Izdelujejo stroje, za obdelavo tal pred setvijo ter po žetvi. Njihovi produkti so prodajani v več kot 24 držav sveta. Na voljo so kultivatorji, diskaste brane, riperji, plugi ter drugi stroji za obdelovanje vaše zemlje.

Vabimo vas v poslovno – servisne centre Agromehanike, da si ogledate novosti, ki smo jih za vas pripravili v letošnji sezoni.

*Pametno pripravite svoje stroje na novo kmetijsko sezono! V E-trgovini Agromehanike vas čakajo ugodne cene olj, filtrov, ter drugih rezervnih delov.

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani