Iskalnik

Odkrijte nove prikolice Agromehanika - idealne za vaše potrebe!

Dobrodošli v svetu kakovostnih prikolic Agromehanika!

Odkrijte nove prikolice Agromehanika - idealne za vaše potrebe!

V Agromehaniki smo ponosni, da vam predstavljamo našo novost: lastno linijo prikolic, ki so oblikovane in izdelane v hrvaškem podjetju Labinprogress. Ne glede na to, ali potrebujete prikolico za kmetijska opravila, gradbeništvo ali prevoz tovora, smo tu, da vam zagotovimo zanesljivo rešitev.

Zakaj izbrati Agromehanika prikolice:

  • Kakovostni materiali: Naše prikolice so izdelane iz kakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.
  • Raznolikost modelov: Trenutno nudimo 2-tonske in 3-tonske modele, ki ustrezajo različnim potrebam in zahtevam. Primerne tudi za traktor AGT 1060.  
  • Odlično razmerje med ceno in kakovostjo: Pri Agromehaniki verjamemo v zagotavljanje vrhunske kakovosti po dostopni ceni, kar vam omogoča odlično investicijo v vaše poslovanje.

Ne odlašajte več! Odkrijte našo novo linijo prikolic in izberite svojo idealno rešitev že danes!

Za več informacij, nas kontaktirajte! 

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Agromehanika d.d. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani