Iskalnik

PREDSTAVITEV KMETIJSKE MEHANIZACIJE - GORIŠKA BRDA

V prelepih, sončnih Goriških Brdih, smo v soboto 11. maja imeli priložnost, vinogradnikom prikazati, kako se stroji Agromehanike obnesejo v praksi. Čudovita narava, vinogradi in topel dan so nam pričarali idilično kuliso, kar je dogodek še bolj popestrilo.

PREDSTAVITEV KMETIJSKE MEHANIZACIJE - GORIŠKA BRDA

Udeleženci demonstracije so si na prizorišču – parkirišče pred gradom Dobrovo – lahko ogledali naš širok asortima: traktorje AGT, Antonio Carraro in Deutz-Fahr, naše pršilnike AGP ter traktorske priključke INO, Orizzonti in Ilmer. Med ogledom so si privoščili rezino pršuta ter kozarec vrhunskega vina, vinarjev iz Goriških Brd.

Agromehanika se je v vinogradu g. Dušana Kristančiča predstavila s prodajnim programom, ki je namenjen predvsem vinogradnikom. Prikazali smo pršilnike AGP 1000 PRO, AGP 500 PRO, AGP 400 TEN, AGP 250 TEN, AGP 300 EN. Predstavili smo naš novi traktor AGT 1055 in traktor AGT 835 TS, traktorje Antonio Carraro – Mach 4R, Tony 10900 SR, TRX 9900, TN 5800, Tigre 4400F in Super Tigre 6500. Poleg naše škropilne tehnike, smo v vinogradu predstavili še traktorske priključke INO (mulčerji), Ilmer (mulčerji) ter Orizzonti (orodje za medvrstno obdelavo).

Vinogradniki so si lahko ogledali predstavitev zgoraj omenjenih strojev in njihovo delovanje v vinogradu. Direktor zadruge Klet Brda, g. Peršolja, je poudaril, da si vinogradniki pred nakupom, radi ogledajo stroje v delu in si želijo še več tovrstnih dogodkov, kjer bi bili predstavljeni stroji.

Predstavitev kmetijske mehanizacije seveda ne bi mogli izpeljati, brez naših partnerjev. Ob tem bi se še enkrat zahvalili g. Dušanu Kristančiču – Vinogradništvo Pavo, ki nam je omogočil prikaz kmetijskih strojev v njegovem vinogradu. Zahvalili bi se tudi zadrugi Klet Brda, g. Mihu Berusu, g. Kocijančiču in podjetju INO Brežice, ki so v vinogradu prikazali svoje priključke.

Tudi v prihodnosti se bomo odzivali na povabilo zadrug, društev, strojnih krožkov in kmetovalcev ter z veseljem predstavili naš proizvodno – prodajni program, ob tem pa odgovorili na vsa vaša vprašanja, ki se vam porajajo o strojih in njihovem delu. Dogodek smo po demonstraciji zaključili pred gradom Dobrovo, si izmenjali še nekaj izkušenj in informacij, se poslovili ter dogovorili, da se kmalu spet vidimo. 

Več o našem proizvodno - prodajnem programu si lahko preberete na naši spletni strani https://agromehanika.si/katalog

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani