Iskalnik

UČINKOVITO IN OKOLJU PRIJAZNO: AGP PRŠILNIKI ZA ENAKOMERNO ZAŠČITO

V svetu nenehnih tehnoloških in okolijskih izzivov iščemo inovativne rešitve za optimizacijo kmetijskih procesov. V Agromehaniki, vam predstavljamo generacijo pršilnikov, ki postavljajo nov standard pršenja z enakomerno porazdelitvijo zraka ter varno in ekološko zaščito rastlin.

UČINKOVITO IN OKOLJU PRIJAZNO: AGP PRŠILNIKI ZA ENAKOMERNO ZAŠČITO

Enakomerna porazdelitev zraka za boljše rezultate

Za pravilen nanos škropiva je pomembno, da je zmogljivost ventilatorja prilagojena velikosti nasada in vegetacijski dobi. Prevelika hitrost in količina zraka, povzročata izgubo škropiva zaradi prevelikega zanosa kapljic, premajhna hitrost, pa povzroči nezadostno zaščito rastlin. 

Enakomerna porazdelitev zraka je tako ključna za učinkovito in dosledno pršenje po celotni površini rastlin. AGP pršilniki PRO so opremljeni z usmerniki višine 110 ali 170 cm, ki zagotavljajo optimalno razpršitev škropiva, ne glede na teren, velikost in vrsto rastlin. S tem se zagotovi, da je vsaka rastlina enakomerno prekrita, kar pripomore k večjemu izkoristku sredstev in boljšim rezultatom pridelave.

Varna in ekološka zaščita

Pršilniki AGP PRO, so zasnovani z mislijo na varnost uporabnika in okolja. Oba usmernika sta opremljena s pogonom preko dvostopenjskega multiplikatorja s prostim tekom in omogočata enakomerno porazdelitev zraka ter konstanten in učinkovit nanos škropilnih sredstev na kulturo. 

Puhalo zajema zrak spredaj. Tok zraka s škropivom je usmerjen pravokotno nazaj, kar omogoča natančen nanos sredstva na rastline ter preprečuje prekomerni zanos škropiva na stroj ali na traktor.

Za enakomerni in kakovosten nanos poskrbijo dvojni nosilci šob z membranskimi protikapnimi ventili. Šobni nosilci se prestavljajo po višini in s tem omogočajo še večjo prilagodljivost določenemu nasadu. Serijsko so vgrajeni keramični šobni vložki priznanega nemškega proizvajalca Lechler

Usmerniki pršilnikov AGP PRO so vroče cinkani, kar podaljša življenjsko dobo pršilnika. 

Tehnologija prihodnosti že danes

AGP pršilniki predstavljajo revolucijo v kmetijskem pršenju. Kakovost in natančnost usmernika je preverjena in potrjena s strani sadjarsko - vinogradniškega avstrijskega združenja "Gebläseprüfung Steiermark", ki je del koorporacije "Gebläseprüfungs-Kooperation Steiermark, Südtirol, Bodensee". Omenjeno združenje je pršilnike AGP PRO uvrstila na seznam profesionalnih strojev "Positivliste", kjer so navedeni stroji, ki izpolnjujejo stroge kriterije enakomerne porazdelitve ter zmanjšanja odnašanja zraka in škropiva ter škodljivih vplivov na okolje.  

Z osredotočanjem na enakomerno porazdelitev zraka ter varno in ekološko pršenje rastlin postavljajo nove standarde učinkovitosti in trajnosti. Ne glede na velikost kmetije ali vrsto pridelka, AGP pršilniki PRO omogočajo optimalne rezultate brez kompromisov pri skrbi za okolje. 

Pridružite se nam na poti k boljšim pridelkom in čistejšemu okolju s pršilniki AGP PRO

Za več informacij in možnosti naročila obiščite našo spletno stran na www.agromehanika.si.

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani