Iskalnik

ENAKOMERNA PORAZDELITEV ZRAKA, ZA PRAVILNO ZAŠČITO RASTLIN

Želja po natančnem in učinkovitem nanosu škropilnega sredstva ter zavedanje potrebe po zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje so bila glavna vodila pri razvoju novih, profesionalnih pršilnikov serije AGP PRO. Namenjeni so vsem, ki pri svojem delu zahtevajo tehnično dovršene stroje, pri katerih je prvi poudarek na kvaliteti ter odličnih škropilnih rezultatih.

ENAKOMERNA PORAZDELITEV ZRAKA, ZA PRAVILNO ZAŠČITO RASTLIN

Za pravilen nanos škropiva je pomembno, da je zmogljivost ventilatorja prilagojena velikosti nasada in vegetacijski dobi. Prevelika hitrost in količina zraka, povzroča izgubo škropiva zaradi prevelikega zanosa kapljic, premajhna hitrost, pa povzroči nezadostno zaščito rastlin. 

Pršilnik AGP PRO je lahko opremljen z usmerniki višine 110 ali 170 cm. Za vinogradnike se priporoča uporaba usmernika višine 110 cm. Za uporabo v sadovnjakih se priporoča uporaba višjega usmernika s 170 cm.

Oba usmernika sta opremljena s pogonom preko dvostopenjskega multiplikatorja s prostim tekom in omogočata enakomerno porazdelitev zraka ter konstanten in učinkovit nanos škropilnih sredstev na kulturo. 

Puhalo zajema zrak spredaj. Tok zraka s škropivom je usmerjen pravokotno nazaj, kar povečuje nanos sredstva na rastline. Z izmetom škropiva pravokotno nazaj se tudi preprečuje prekomerni zanos škropiva na stroj ali na traktor.

Za enakomerni in kakovosten nanos poskrbijo dvojni nosilci šob z membranskimi protikapnimi ventili. Šobni nosilci se prestavljajo po višini in s tem omogočajo še večjo prilagodljivost določenemu nasadu. Serijsko so vgrajeni keramični šobni vložki priznanega nemškega proizvajalca Lechler

Usmerniki pršilnikov AGP PRO so vroče cinkani, ki 

Več o pršilnikih si preberite na naši spletni strani

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani