Iskalnik

Smo Gazela gorenjske regije

Na slovesni razglasitvi najhitreje rastočih podjetij v torek, 22. 10., v Cankarjevem domu v Ljubljani smo prejeli priznanje Gazela gorenjske regije za leto 2019, ki jo je že 19. leto zapored razglasila družba medijskih vsebin Dnevnik.

Smo Gazela gorenjske regije

Dnevnik je na dogodku predstavil vseh 18 nominiranih podjetij, med njimi pa razglasil šest regijskih gazel, v gorenjski regiji Agromehaniko. Za naziv regijske gazele smo se letos potegovala podjetja Migi, Tinex, Fine Culinar in Agromehanika.

V pojasnilu k priznanju je izborna komisija zapisala: »Tečejo že več kot 50 let, v gazeljem tempu. A ves čas ostajajo zvesti svojemu poslanstvu: pomagati kmetom in vračati v okolje. Zgradili so si položaj vodilnega proizvajalca škropilne tehnike v srednji in jugovzhodni Evropi, ponašajo pa se tudi z dizajnersko zapeljivim traktorjem AGT, ki je plod lastnega razvoja in proizvodnje. Z bonitetno odličnostjo so v zgornji tretjini podjetij v svoji dejavnosti v Sloveniji, razvili so lastno blagovno znamko in svoje izdelke z 90-odstotnim deležem izvoza uspešno tržijo na vseh petih celinah

Ob tem bi se radi zahvalili vsem, zaposlenim in kupcem, ki nas podpirate in omogočate rast našega podjetja.

Iskrene čestitke podjetju VIRS iz Lendave za naziv Zlata gazela 2019!

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani