Iskalnik

TRAKTOR AGT 1060 JE ČISTA PETKA!

EURO 5 motor vgrajen v traktor AGT 1060 ni samo visoko učinkovit, ampak tudi okolju prijazen. Kaj poleg atraktivnega videza še prinaša traktor nove generacije si preberite v članku, katerega branje vam bo vzelo približno 2 minuti. Ponuditi traktor nove generacije in hkrati zadovoljiti specifične potrebe v segmentu kompaktnih traktorjev, sta bili glavni vodili pri oblikovanju novega traktorja AGT 1060.

TRAKTOR AGT 1060 JE ČISTA PETKA!

MOTOR NOVE GENERACIJE

Skladno z najnovejšimi normami in z mislijo na okolje je v traktor AGT 1060 vgrajen najsodobnejši 3 – valjni turbo dizelski motor znamke KOHLER, ki se ponaša s standardom EURO 5. Motor z delovno prostornino 1,9 litra, razvije 56 konjskih moči in se pohvali z izjemno kombinacijo visokega navora in majhne porabe goriva.

ATRAKTIVEN DIZAJN

Zunanja podoba traktorja, ki temelji na drzni, a hkrati uporabniku prijazni zasnovi, lovi poglede kjerkoli se pojavi. Pri oblikovanju traktorja AGT 1060 smo veliko pozornosti namenili zunanjemu videzu in praktičnim rešitvam za uporabnika. S kreativno ekipo podjetja Werkemotion s.r.o., specializirano za transportni in industrijski dizajn, smo zasnovali edinstveno obliko, ki novemu traktorju daje poseben karakter in ga tako postavlja na piedestal v svojem segmentu.

PREMIŠLJENA ZASNOVA

Zasnova traktorja je popolnoma podrejena uporabniku. Sredinska upravljalna konzola je obračljiva, kar omogoča enostavno upravljanje in pregled nad celotnim delovnim območjem traktorja, kar se posebej dobro izkaže pri uporabi priključkov na zadnji priključni gredi. Ta deluje v dveh hitrostnih območjih 540 ali 1000 obratov na minuto. Komfortni sedež daje vozniku odlično oporo, medtem ko so vse upravljalne ročice vedno na dosegu roke. Velika moč, odzivnost ter stabilnost na strminah omogočata varno in zanesljivo delo tudi v težjih pogojih. Traktor je tako kos vsem nalogam, najsi bo to okoli hiše, v sadovnjaku, na strmih terenih vinogradov in gorskih travnikov ali pri opravljanju zahtevnih komunalnih storitev.

ŠIROK NABOR SERIJSKE IN DODATNE OPREME

Skrbno izbrana serijska oprema zagotavlja vsestransko uporabnost. Bogato serijsko opremo traktorja lahko dodatno nadgradite še s pestrim naborom koles, kabino in klimatsko napravo, prednjo hidravliko, dodatnimi hidravličnimi ventili, hidravlično črpalko za pogon hidromotorja, vrtljivo priključno kljuko, delovnimi lučmi ter mnogimi drugimi detajli in s tem traktor oblikujete popolnoma po svojih željah in potrebah. Traktor bo na voljo tudi v široki izvedbi za katero bo osnova izjemno široka transmisija, ki bo širino segala 1,8 metra in s tem nudila najvišji nivo stabilnosti traktorja v ekstremnih pogojih.

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani