Iskalnik

Uspešno sodelovanje na sejmu Agritech 2024

Med 1. in 4. februarjem smo imeli priložnost sodelovati na edinstvenem sejmu Agritech, kjer smo predstavili naš prodajni program, ki zajema široko paleto kmetijske mehanizacije. Naša prisotnost na sejmu je bila izjemno pozitivna izkušnja, polna priložnosti za povezovanje in izmenjavo znanja.

Uspešno sodelovanje na sejmu Agritech 2024

V središču naše ponudbe so se znašli traktorji AGT, Antonio Carraro in Deutz-Fahr, ki predstavljajo vrhunsko tehnologijo in zanesljivost – vsak v svojem sektorju. Poleg tega smo predstavili tudi naše škropilnice AGS in pršilnike AGP, ki so bili deležni številnih pohval zaradi svoje učinkovitosti in trajnosti. Naša ponudba se nadaljuje na širok nabor priključkov, vključno z blagovnimi znamkami Mandam, Orizzonti, Ilmer, Krpan, Ino,…, ki zagotavljajo celovite rešitve za potrebe sodobnega kmetovanja.

Iskreno se zahvaljujemo vsem obiskovalcem, kupcem in partnerjem, ki ste nas obiskali na našem sejemskem prostoru. Vaša zavzetost in zanimanje za naše izdelke so nas resnično navdihnila in nam dala dodatno motivacijo za nadaljnje inovacije ter izboljšave.

Posebej bi radi izpostavili, da smo se odločili podaljšati sejemski popust za vse naše izdelke do 15. februarja 2024. To je odlična priložnost za vse, ki ste zamudili sejem, da še vedno izkoristite izjemne ugodnosti in pridobite vrhunske kmetijske stroje ter opremo po posebnih sejemskih cenah.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami in vam stojimo ob strani pri vaših kmetijskih izzivih in potrebah. Ne pozabite, naša vrata so vam vedno odprta, tako da nas lahko kadar koli kontaktirate za dodatne informacije ali nas obiščete v naših poslovalnicah v Kranju, Mariboru, Murski Soboti in Brežicah.

Hvala vam še enkrat za vašo podporo in zaupanje v naše izdelke.

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani