Iskalnik

Utrinki s sejma Agritech

Po daljšem premoru od sejmov, smo se letos ponovno zbrali na tretjem kmetijsko gozdarskem sejmu Agritech v Celju.

Utrinki s sejma Agritech

Od 9. do 13. marca 2022, ste nas lahko obiskali v hali L, razstavni prostor 10. Predstavili smo se z našimi že uveljavljenimi stroji ter z novostmi, ki vas čakajo v letošnji sezoni.

Tako ste si na našem razstavnem prostoru lahko pogledali traktorje AGT 1060, v standardni in gorski verziji, traktorje Antonio Carraro ter Deutz – Fahr. Med novostmi pa smo predstavili traktorje Avanger.

Prav tako smo predstavili novo vlečeno škropilnico AGS 3600 – 4200 HP, opremljeno z 27 metrskimi garniturami iz aluminija. V ponudbi imate na voljo še 28 metrske ali 30 metrske garniture. Poleg nove škropilnice, smo se predstavili tudi z manjšimi AGS škropilnicami, z rezervoarji od 300 – 1000 litrov. Škropilno tehniko, so na sejmu dopolnili še pršilniki AGP, primernimi za vinograde in sadovnjake.

Tretja novost, ki ste si jo lahko ogledali na sejmu Agritech, pa so stroji za obdelavo tal, Poljskega proizvajalca Mandam. Predstavili smo vam Kultivator Mandam chisel TOP 3,0, Krožno brano Mandam GAL-C 3,0 in Knife blade roller Mandam 3,0.

Poleg omenjenih strojev, so bile na ogled tudi že uveljavljene znamke na našem prizorišču, kot so poljska znamka prikolic Pronar, stroji za medvrstno obdelavo Orizzontimulčerji Ilmer in tako naprej.

Poleg predstavitve na razstavnem prostoru, ste nas lahko ujemi tudi na zunanjem prizorišču testnih traktorjev, kjer ste lahko preizkusili traktor AGT 1060, traktor Antonio Carraro ter traktor  Deutz-Fahr 5120 G, opremljenega s Trimble navigacijo. 

Še enkrat se zahvaljujemo vsem kupcem, strankam in poslovnim partnerjem za obisk na sejmu Agritech.

Se vidimo naslednje leto.

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani