Iskalnik

UTRINKI S SEJMA EIMA, BOLOGNA

Od 7. do 11. novembra 2018, je v Bologni potekal že 43. sejem Eima. Po kar nekaj letih, se je na njem ponovno predstavila Agromehanika.

UTRINKI S SEJMA EIMA, BOLOGNA

UTRINKI S SEJMA EIMA, BOLOGNA

 

Od 7. do 11. novembra 2018, je v Bologni potekal že 43. sejem Eima. Po kar nekaj letih, se je na njem ponovno predstavila Agromehanika. 

Naša stojnica je obsegala kar 76 m2 in je bila locirana v novo zgrajenem delu sejma – hali 30 D9, ki je namenjena predvsem škropilni tehniki in komponentam.

Agromehanika se je na sejmu predstavila s pršilniki AGP serije TEN in serije PRO. Oba v pocinkani izvedbi, kar je še posebej pomembno za italijanski trg.

Novi pršilniki AGP PRO, uporabnikom prinašajo nov nivo zaščite sadovnjakov. Enakomerna zaščita po celotni višini listne mase (do 3,8 m), vroče-cinkana šasija in usmernik zraka ter vrhunska delovna oprema, prinašajo novo profesionalno zaščito sadnega drevja.

Ogromno zanimanja je na sejmu požel novi traktor AGT 1060. Slednji je prvi v kategoriji kompaktnih traktorjev z EURO 5 motorjem. Na eni strani nas čaka skrbno oblikovana zunanja oblika traktorja, ki uporabniku ponudi praktične rešitve pri njegovi uporabi, na drugi strani je skrbno zasnovana notranjost popolnoma podrejena uporabniku.

Poleg naših novosti, smo na sejmu predstavili škropilnico AGS 3000 EN HP, z 18 metrsko garnituro in škropilnico AGS 1200 EN, s 15 metrsko HLX garnituro.

Velik poudarek smo namenili tudi predstavitvi naših komponent. V prvi vrsti smo predstavili črpalke znamke Agromehanika, ki svojo kakovost kažejo z izjemno življenjsko dobo in zanesljivim delom. Ker verjamemo v kvaliteto lastnih črpalk, za njih jamčimo s 3 letno garancijo.

Predstavili smo se z lastnimi regulatorji in s škropilnim računalnikom pete generacije: AG-tronik S1, ki z novim uporabniškim vmesnikom olajša razumevanje ter nastavitev različnih funkcij škropljenj.

Sejem v Bologni je del velike trojke sejmov (Hannover – Agritechnica, Pariz – Sima in Bologna - Eima) in je eden izmed najpomembnejših kmetijskih sejmov v Italiji. Je binealna, mednarodna razstava kmetijskih in vinogradniških strojev, ki jo že od leta 1969 organizira Italijanska federacija proizvajalcev kmetijskih strojev – FederUnacoma.

Sejem Eima se odvija na razstavnem prostoru velikosti 375.000 m². Na njem se vsako leto predstavi okoli 1.900 podjetij iz štiridesetih držav, ki imajo več kot 50.000 modelov strojev in opreme za vse vrste kmetijskih dejavnosti. Delež tujih razstavljavcev, kot tudi obiskovalcev pa vsako leto narašča.

Sejem je za nas, izredno pomemben z vidika pridobivanja novih kontaktov in srečanja z obstoječimi poslovnimi partnerji. Služi nam kot orodje povečanja prepoznavnosti blagovne znamke v tujini in prodor na tuje trge, s katerimi še ne sodelujemo.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše stojnice na sejmu in se veselimo naslednjega srečanja. 

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani