Iskalnik

Velika uspešnica v Juršincih

Velika uspešnica v Juršincih
V soboto, 24.6.2023, smo v Juršincih organizirali nepozabno demonstracijo, ki je bila vse prej kot običajna. 


Veseli smo, da smo lahko skupaj s partnerji - INO Brežice, Vitli Krpan, Vinarstvo Šoštarič in občino Juršinci - predstavili vrhunske traktorje AGT, pršilnike AGP, traktorje Antonio Carraro in Deutz-Fahr, mulčerje INO in Ilmer, stroje za medvrstno obdelavo Orizzonti, platoje in žage Krpan. 
Ves dan smo se posvetili prikazovanju in predstavitvi najnovejše kmetijske mehanizacije, ki vam bo olajšala in izboljšala delo.


Hvala vsem, ki ste se udeležili naše demonstracije. Vaša navzočnost nam je veliko pomenila. Skupaj smo ustvarili prijetno vzdušje, polno znanja, izkušenj in navdušenja nad kmetijsko mehanizacijo. Vaša podpora je za nas izjemno pomembna in cenimo, da ste si vzeli čas, da se nam pridružite. 
Posebna zahvala gre našim partnerjem - INO Brežice, Krpan, Vinarstvo Šoštarič in občini Juršinci - za njihovo sodelovanje, podporo in izjemno prispevanje k uspehu dogodka.


Če imate kakršna koli vprašanja ali želite izvedeti več o naših izdelkih, nas prosimo kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.
Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani