Iskalnik

ZAKAJ IZBRATI GARNITURE HLX

Kmetovalci, ki škropimo, da zaščitimo svoje rastline, iščemo garnituro, ki bo varna, natančna in predvsem varčna pri nanašanju škropiva. Garniture HLX odlikuje možnost dvojnega zapiranja, je izredno varna za uporabnika, varčna in ob enem zagotavlja najboljšo zaščito vaših rastlin. Vse to jo naredi za prvo izbiro med kmetovalci. Več o garniturah si preberite v spodnjem članku.

ZAKAJ IZBRATI GARNITURE HLX

Ena izmed izjemnih prednosti, ki odlikujejo garniture HLX, je hidravlična nivelacija. Ta nam omogoča, da se garnitura popolnoma prilagaja terenu. To je izredno pomembno predvsem z vidika enakomernega in popolnega nanosa škropiva na kulturo. Tako privarčujemo škropiva in posledično denar.

Druga prednost, ki jo poudarjamo, je, da nam garnitura nudi udobje in varnost.

Kmetovalci iščemo garnituro, ki bo olajšala in pospešila naše delo. Prav tako nam ni vseeno, da smo med delom neposredno izpostavljeni škropivu, ki lahko resneje škoduje našemu zdravju. Garnitura HLX je v ta namen opremljena s hidravličnim upravljanjem garniture iz kabine. To nam omogoča preprostejše rokovanje s škropilnico, njeno hitrejšo pripravo in večjo varnost za uporabnike.

Iz udobja kabine boste garnituro lahko tudi dvignili in jo hidravlično odprli in zaprli – delo bo opravljeno hitreje in vi ne boste izpostavljeni škodljivemu škropilu.

Garniture lahko hidravlično zapiramo ali odpiramo tudi delno – odpremo lahko samo levo ali desno stran. To se nam odlično obnese, ko škropimo ob robu polja oz. ko je potrebna drugačna širina škropilnice. Delno odprto garnituro najbolj potrebujemo, ko na polju srečamo različne ovire (npr. drevo, telefonski drog itd. ), ki se jim moramo izogniti.

Škropljenje predelov z ovirami je izredno pomembno, saj se bolezni na neškropljenih delih širijo zelo hitro. Nadaljnje širjenje bolezni je mogoče preprečiti le z enakomernim in natančnim škropljenjem, kar nam garniture HLX vsekakor omogočajo.

Nihče od kmetovalcev si ne želi garnitur, ki se hitro poškodujejo, zato v Agromehaniki pri njihovem snovanju posvečamo veliko pozornosti njihovi varnosti.

Naše garniture odlikuje hidravlična blokada z blaženjem, ki preprečuje poškodbe in lome na garnituri. Prav tako imajo garniture HLX mehansko varovanje rok, ki garniture varujejo pred odpiranjem v transportni položaj in skrbi za varnost v cestnem prometu.

Zadnje varovalo, ki ga garniture HLX vsebujejo, je varovalni mehanizem stranskih rok. To za nas pomeni, da ko se bomo približali oviri na polju (npr. drevesu) se bo roka garniture odmaknila sama in se kasneje vrnila v prvotno stanje. Enako velja ob udarcu v tla, garnitura se upogne navzgor. Varovalni sistem prav tako preprečuje lome in druge poškodbe na končnih delih garniture, ki je zaradi dolžine lahko precej obremenjena z različnimi silami.

Kupce naših garnitur HLX razveseljujemo z bogato izbiro šob, nosilcev za šobe ter njihovo zaščito.

  • Nosilci šob TRI-JET: Uporabnik lahko sam izbira velikost in tip curka šobnih vložkov z enostavnim rotiranjem na šobi, medtem ko je pri enojnih nosilcih šob, za enak učinek, potrebna zamudna premontaža ustnikov.
  • Šobni vložki LECHLER: Kakovostni šobni vložki, razviti in narejeni v Nemčiji. Tehnološko eno najnaprednejših podjetij s področja razvoja ustnikov šob za kmetijstvo.
  • Zaščita za šobe: Šobe so pri tem tipu garnitur vstavljene v samo garnituro in so zato pri različnih udarcih in silah ne poškodujejo, saj niso izpostavljene.

Ko povzamemo zgoraj navedeno, vidimo, da so odlične garniture za kakovostno škropljenje zelo pomembne. Ne le, da vam nudijo udobje in varnost pred škodljivimi škropivi, omogočajo vam tudi zaščito same garniture in daljšo življenjsko dobo in enakomerno škropljenje na manj dostopnih predelih.

Več o škropilni tehniki si preberite na naši SPLETNI STRANI. Za naročilo garniture se obrnite na e- naslov: sales@agromehanika.si

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani