Iskalnik

ZMANJŠANJE ZANAŠANJA DO 99 %

Tehnologija na področju ustnikov šobe je v zadnjih desetletjih izjemno napredovala in poleg ustrezne zaščite rastlin omogoča tudi izjemne prihranke pri nanosu tretiranega sredstva. Prav tako nam ustniki pomagajo zmanjšati vpliv na okolje, v katerem škropimo, a najpomembnejše od vsega, zmanjšujejo izpostavljenost posameznikov škropilnemu sredstvu med škropljenjem.

ZMANJŠANJE ZANAŠANJA DO 99 %

Svetovno znano nemško podjetje LECHLER s svojo bogato tradicijo že 140 let skrbi za napredek na področju aplikacije škropilnega sredstva. S svojimi inovativnimi rešitvami bistveno vplivajo na standarde pri vzgoji in zaščiti rastlin, kar potrjuje tudi nemški inštitut JULIUS KÜHN

V svoji ponudbi ustnikov za kmetijsko panogo ponujajo tudi take, ki zmanjšujejo zanos škropilnega sredstva tudi do 99%. V Agromehniki na vse naše stroje za kemično zaščito rastlin standardno vgrajujemo ustnike Lechler in kot dodatno omogočamo zamenjavo vgradnjo katerih koli ustnikov za specifične potrebe.

Preizkusite LECHLERJEV KALKULATOR in si izračunajte, katere šobe so najboljše za vaše poljske kulture, sadovnjake in vinograde, mi pa bomo poskrbeli, da s pomočjo nekaj klikov pridejo tudi v vaš dom.

Nakup šobe Lechler lahko opravite na ---> E-TRGOVINI.

Nazaj na seznam novic


Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših novostih, dogodkih in ugodnostih.


Plačilne kartice
Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče
preko plačilnega sistema Nestpay.

 

Na vrh strani